Jippi -det er mandag

Jippi – det er mandag ! er om livet og hverdagen og som kan være til inspirasjon og oppmuntring for mange. I boken blir du kjent med MENNESKER i Solstein, livshistorier som fortelles på en varm og god måte.

Jippi – det er mandag! er en bok med oppskrifter, fortellinger og flotte illustrasjoner. Boken er skrevet av et utvalg av skribenter og med forord av Finn Schjøll:

Hvor komplisert ønsker vi at verden skal være? Eller hvor enkel? En plass for alle er ikke et mål, men en selvfølge. Mennesker som blomstrer gjør det gjerne i flokk. Vi vokser i fellesskap og gjødsler” hverandre. Og så sprenges grenser. Det som syntes umulig blir mulig. Ikke la denne boken være et punktum, men startskuddet for nye bragder. 

Vili & Vè er fantastisk kafè og møteplass på Karmøy. I boken er det herlige oppskrifter på enkle lunsjretter, nydelig gjærbakst og farlig gode kaker – og vi tipser om både urtehager, blomster og andre spennende ting.

Jippi – det er mandag! er om noen av de fantastiske MENNESKENE i Solstein. Her treffer du Jens Olav, Veronika, Tove Kristin, Jofrid og Rasmus. Side 21 er det bilde av Vidar som sier:

“Livet er en veldig god tanke inni kroppen. Det er en veldig opplevelse! Jeg liker det.”

Jippi – det er mandag! selges på Solstein og hos Vili&Vè, pris kr 299,-

Boken er laget med stor hjelp fra Karen Hesseberg, Karina Lange, Siv Tveit og Tor Nilssen og trykket på særdeles fint papir hos Haugesund Bok & Offset.